Întrebări frecvente

[ultimate-faqs include_category=’statutul-elevului’ ]

5 thoughts on “Întrebări frecvente

  1. Buna dimineata.Sunt un parinte al unui elev de clasa a saptea din sat Cotenesti com Stoenesti Arges.Nu stiu daca la noi in judet exista o asociatie asemanatoare si de aceea fac apel la dvoastra pt a ne putea ajuta.Satul nostru e cel mai mare din comuna si ću cei mai multi copii la scoala din celelalte sate.Ću toate acestea se doreste nu stim čine a luat decizia , ca sa nu mai fie la noi clasele 5-8 , iar copiii sa fie mutati la scoala din satul Badeni recent modernizata, dar din pacate frecventata 90 % de elevi romi.La scoala din Stoenesti nu vor sa primeasca copii de la noi spunandu-ne ca Sunt prea multi copii inscrisi aici lucru neadevarat vrand astfel sa ne oblige sa dam copiii sa invete ću romi.Noi ca parinti nu dorim acest lucru vrem sa ramanem in satul nostru dar nimeni nu ne asculta si nu ne baga in seama.Nu avem alta solutie decat sa-i inscriem la scoala la Clung si trebuie sa faca naveta 18 km la un drum.Aceasta situatie ni se pare de neconceput sa avem scoala in satul nostru si copiii sa fie nevoiti sa faca naveta la oras.Va rugam poate puteti sa ne ajutati in Aceasta problema.Ću respect,dl.Leliuc Dumitru .

    1. Nu, în OMEC 5545/2020 nu este precizată această obligație, iar inspectorul școlar general Sorin-Mihai a precizat luni, 9 noimbrie, în cadrul unei conferințe online cu directorii unităților de învățământ din județ, faptul că elevilor nu le poate fi pusă absența dacă aceștia nu au camera pornită.

    1. Bună! Conform Statutului Elevului, articolul 7, litera ff), elevilor nu le poate fi consemnată absența decât în cazul în care nu sunt prezenți la oră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *