AEC organizează o conferință de presă în data de 1 martie, începând cu ora 11:00

În data de 1 martie, începând cu orele 11:00, Asociația Elevilor din Constanța (AEC) vă invită la o conferință de presă, care va avea loc în sala „Decebal” a Hotelului Ibis, în str. Mircea cel Bătrăn nr. 39-41, mun. Constanța. Aceasta va fi susținută de către Constantin-Alexandru Manda, care își va prezenta bilanțul celor trei ani petrecuți în funcția președinte al AEC, din care se retrage după aproximativ șase ani petrecuți în mișcarea de reprezentare a elevilor la nivel județean și național, și de către Mihai Tănase, președintele ales al Asociației, care va prezenta obiectivele principale și prioritățile pe care AEC le va avea în mandatul său.

Totodată, în cadrul conferinței de presă vor fi abordate și alte teme de interes și de actualitate din sistemul de învățământ.

Reamintim faptul că în cadrul ședinței Adunării Generale a Asociației din data de 17 februarie a.c. Mihai Tănase, elev în clasa a IX-a la Colegiul Național „Mircea cel Bătrăn”, a fost ales în funcția de președinte al organizației pentru un mandat de 12 luni, urmând a prelua efectiv atribuțiile în data de 4 martie a.c., când va fi învestit în cadrul unei ședințe solemne a Adunării Generale, în prezența reprezentanților celorlalte asociații de elevi din România, a reprezentanților administrației publice locale, precum și a altor parteneri și colaboratori ai organizației.

 

BIROUL DE PRESĂ AL ASOCIAȚIEI ELEVILOR DIN CONSTANȚA


Publicat

în

de către

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *