Retrospectiva saptamanii 16-22 octombrie

Luna octombrie este mereu una plină pentru reprezentarea elevilor, iar ultima nu a încălcat această regulă.

În săptămâna 16-22 octombrie, caravana ABC-ul carierei a ajuns în două noi localități – Medgidia (16 octombrie) și Negru-Vodă (18 octombrie). Sub deviza „Te ajutăm să îți conturezi viitorul”, partenerii noștri, doamna Alina Moise (Enel România), avocatul Costin Udrea, actorul Dan Cojocaru și istoricul Costin Scurtu, au stat de vorbă cu cei peste 200 de elevi despre profesiile acestora și traseul în carieră.

Președintele AEC, Constantin-Alexandru Manda, a luat parte la două evenimente, după cum urmează:

  • Marți, acesta a participat la a III-a întrunire a grupului de lucru privind echitatea în sistemul de educație, care a avut loc la Palatul Cotroceni, în cadrul Dezbaterii Naționale pentru Educație și Cercetare „România Educată”, organizată de Administrația Prezidențială;
  • În perioada 19-20 octombrie a participat la Atelierul Tehnic Regional privind Examinările și Evaluările în Regiunea Europa și Asia Centrală, organizat în municipiul București de către Reprezentanța UNICEF în România, Ministerul Educației Naționale și Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (OECD).

Vineri, Ana Mardare, vicepreședinte, a luat parte la Prefectura Constanța la întâlnirea cu reprezentanții organizațiilor neguvernamentale din județ privind Parteneriatul pentru o Guvernare Deschisă – OGP.

La final de săptămână, sâmbătă, a avut loc la Hotel Sport a doua sesiune de interviuri din cadrul recrutărilor de toamnă, AEC având 36 de noi membri, dornici de reprezentarea colegilor lor.


Publicat

în

de către

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *