AEC își mărește echipa! Aplică pentru Biroul de presă și IT

Asociația Elevilor din Constanța este o organizație neguvernamentală înființată și condusă de elevi, care reprezintă drepturile și interesele elevilor din județul Constanța și dorește să îmbunătățească sistemul educațional din România. Biroul de presă și IT al Asociației Elevilor din Constanța caută, cu această ocazie, noi colegi. Mai jos găsești mai multe detalii și cerințe despre posturile vacante.

De ce sa fii voluntar în Biroul de presă și IT al #AEC?

 • pentru a contribui la dezvoltarea mișcării de reprezentare a elevilor și îmbunătățirea sistemului educațional românesc;
 • pentru a lucru într-o echipă, unde vei cunoaște oameni pasionați și competenți, care îți va permite să îți îmbunătățești abilitațile
 • pentru ca este o super oportunitate de dezvoltare personala;

WebDesigner

Cerințe:

 • Cunoștințe medii/avansate de Adobe Photoshop și/sau minime de Adobe Illustrator
 • Bun cunoscător în materie de grafică digitală
 • Persoană creativă și capabilă să învețe lucruri noi

Editor Foto-Video

Cerințe:

 • Cunoștințe medii de Adobe Photoshop și/sau Adobe Lightroom, precum și de Cunoștințe medii de Adobe Premiere sau alt software pentru editare video
 • Bun cunoscător în materie de design / fotografie/film
 • Persoană creativă și capabilă să învețe lucruri noi

WebDeveloper

Cerințe:

 • Cunoștințe solide de HTML și CSS
 • Cunoștințe medii/avansate de PHP și MySQL
 • Experiență cu WordPress
 • Persoană creativă și capabilă să învețe lucruri noi

Pentru a aplica, te rugăm să trimiți un e-mail la alexchirea@asociatiaelevilor.ro, până pe 17 februarie 2017, în care să te prezinți și să atașezi rezolvarea temei/temelor de mai jos.

Temă WebDesigner

Realizează o copertă pentru pagina de facebook AEC. Imaginea trebuie să includă sigla AEC, numele asociației și motto-ul ei (,,… Ne cunoaștem drepturile și luptăm pentru ele!”). Se poate folosi orice imagine de pe site-ul AEC (asociatiaelevilor.ro) sau de pe pagina de facebook AEC (facebook.com/aeconstanta). Atașează și si sursa pentru a dovedi ca sunt facute de tine.

Temă Editor Foto-Video

Este nevoie doar să trimiți cateva din lucrarile tale., insotite de sursa pentru a dovedi că sunt originale.

Tema WebDeveloper

Este nevoie sa trimiți cateva link-uri catre lucrarie tale. Te rugăm în subsolul primei pagini să introduci “(c) numele tău”.


Publicat

în

de către

Comentarii

6 răspunsuri la „AEC își mărește echipa! Aplică pentru Biroul de presă și IT”

 1. Avatar Ulmeanu Cristian

  Numele meu este Ulmeanu Cristian si de cateva luni incoace am decis sa ma apuc de una din pasiunile mele: grafica. Ma preocupa foarte mult acest lucru si continuu sa invat, m-ar interesa sa progresez in acest domeniu asa ca intrand in Asociatie ar fi un lucru extraordinar din punct de vedere a dezvoltarii mele in acest domeniu. Momentan pot spune in PS cunostintele mele sunt medii.
  Am lasat un link unde am postate cateva lucrari de grafica.

  1. Avatar Alexandru Chirea
   Alexandru Chirea

   Bună Cristi,
   Îți mulțumim pentru interesul manifestat față de AEC! Dacă dorești să aplici pentru funcția de editor foto, link-ul de mai sus este de ajuns. Dacă vrei să aplici pentru funcția de WebDesigner, e nevoie să rezolvi tema de mai sus. Dacă mai ai întrebări nu ezita să ne contactezi la alexchirea@asociatiaelevilor.ro
   Toate cele bune,
   Echipa IT

 2. Avatar Nae Theodor-Gabriel
  Nae Theodor-Gabriel

  Salutare! As vrea sa aplic pentru toate cele 3 functii: WebDesigner, WebDeveloper si Editor Foto-Video. Dar nu am avut destul timp, caci am avut de invatat pentru olimpiada de informatica. Stiu HTML, CSS si PHP as putea sa il invat destul de repede(aproximativ 7 zile). Iar pentru WebDesigner stiu sa utilizez Adobe Photoshop.
  Dar o sa las aici un mic videoclip facut de mine, in care am folosit anumite sunete luate de pe internet, iar materialul este conceput din mai multe parti din GamePlay-ul meu facut de la inceputul anului.
  Nu stiu exact cum sa trimit fimuletul dar il incarc pe youtube si las link-ul aici: https://youtu.be/c1-ll6iwIFI

  1. Avatar Alexandru Chirea
   Alexandru Chirea

   Bună Gabi,
   Pentru a aplica te rugăm să trimiți un e-mail la adresa alexchirea@asociatiaelevilor.ro cu tema aferentă funcției/funcțiilor pentru care optezi. Dacă mai ai întrebări nu ezita să ne contactezi.
   Toate cele bune,
   Echipa IT

   1. Avatar Nae Theodor-Gabriel
    Nae Theodor-Gabriel

    Pana cand as putea sa fac, de exemplu site-ul si ce domeniu sa aiba?

    1. Avatar Alexandru Chirea
     Alexandru Chirea

     Nu trebuie să faci un website special pentru a intra în echipa IT. Ideea era ca tu să dovedești că ai cunoștințe medii de programare. Ți-am trimis pe email-ul de pe care ai comentat mai multe detalii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *