AEC și-a ales doi noi vicepreședinți

Sâmbătă, 10 decembrie a.c., în cadrul ședinței Adunării Generale a Asociației Elevilor din Constanța au avut loc alegerile pentru cele două funcții vacante de vicepreședinte din Biroul de Conducere al organizației reprezentative a elevilor din județul Constanța. În urma procesului electoral, candidații care au întrunit cel mai mare număr de voturi sunt:

  • Oana-Ana-Maria Mardare – clasa a X-a la Liceul Teoretic „Traian”, specializarea științe ale naturii;
  • Sadri Sali – clasa a XI-a la Colegiul Național „Mircea cel Bătrân”, specializarea științe ale naturii, bilingv franceză;

Ana și Sadri completează echipa de conducere a Asociației Elevilor din Constanța din mandatul iunie 2016-iunie 2017, care este compusă și din: Constantin-Alexandru Manda, Alex-Nicolae Burghelia, Ștefan-Cristian Peltea, Roxana-Maria Chirițoiu și Geanina-Maria Bostan.

„Le urez bine au venit la bord Anei și lui Sadri pentru a doua jumătate a mandatului 2016-2017. Prezența lor în echipă este un plus pentru activitatea de reprezentare a drepturilor și intereselor elevilor din județul din Constanța. În perioada următoare vom face o radiografie a anului 2016 și ne vom stabili prioritățile pe termen scurt și mediu. Îi asigur pe toți elevii din județul Constanța că și în anul 2017 AEC le va apăra drepturile și interesele comune și se va lupta pentru rezultate precum: creșterea burselor în municipiul Constanța; acordarea burselor în cât mai multe localități din județ, asigurarea pazei de către autoritățile locale, creșterea sumelor acordate pentru cheltuieli materiale cu bunuri și servicii etc.” a declarat Constantin-Alexandru Manda, președintele Asociației Elevilor din Constanța.


Publicat

în

de către

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *