Asociația Elevilor din Constanța și Universitatea „Ovidius” – parteneri în beneficiul elevilor din județ

Conștienți de importanța colaborării între actorii din învățamântul preuniversitar și universitar, în vederea îmbunătățirii calității actului educațional, şi din dorința dezvoltării învățământului din județ, Asociația Elevilor din Constanța (AEC) și Universitatea „Ovidius” din Constanța (UOC) vor semna un protocol de colaborare, pe o perioadă de un an.

Parafarea acordului va avea loc marţi, 26 iulie 2016, şi se va încheia cu o conferinţă de presă susţinută de prof. univ. dr. Sorin Rugină, rectorul UOC, şi Constantin-Alexandru Manda, preşedintele AEC, care se va desfăşura la Sala Consiliului de Administraţie (Sediul UOC, Bd. Mamaia nr. 124), începând cu ora 12:00.

Parteneriatul dintre UOC şi AEC vine în întâmpinarea nevoilor celor peste 100.000 de elevi din judeţul Constanţa. Acesta are ca scop îmbunătățirea calității educaţiei, reducerea abandonului școlar, creșterea numărului de absolvenți de liceu care sunt admiși în învățământul superior și organizarea de programe, campanii și proiecte, în vederea promovării drepturilor elevilor și implicării civice a acestora.                  

BIROUL DE PRESĂ AL ASOCIAȚIEI ELEVILOR DIN CONSTANȚA

 

Pentru mai multe informații:

Constantin-Alexandru Manda, președinte – +40 732 094 664


Publicat

în

de către

Etichete:

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *