Asociația Elevilor din Constanța (AEC) se declară dezamăgită de atitudinea IȘJ față de reprezentanții asociației

Astăzi, 24 august a.c., reprezentanții Asociației Elevilor din Constanța (AEC) au încercat să ia parte la conferința de presă, prilejuită de preluarea mandatului de inspector școlar general de către doamna profesor Gabriela Bucovală, organizată de către Inspectoratul Școlar Județean Constanța la sediul Instituției Prefectului. La intrarea în sala în care ar fi urmat să aibă loc evenimentul, accesul celor doi reprezentanți ai AEC a fost refuzat de către purtătorul de cuvânt al IȘJ, aceasta din urmă motivând că “elevii nu au voie să intre”.

 

Asociația Elevilor din Constanța se declară dezamăgită și consideră că atitudinea reprezentanților IȘJ a fost un afront adus organizației noastre, căreia, deși era factor interesat, nu i-a fost permis accesul la un eveniment public.

 
“Sper că întâmplarea de astăzi a fost doar o greșeală de gestionare a evenimentului și nu reprezintă politica din acest mandat pentru relația cu reprezentanții elevilor. Îi doresc doamnei Bucovală mult succes în mandatul de inspector general și sper că va fi unul în care dialogul cu reprezentanții beneficiarilor primari ai sistemului educațional va fi o prioritate, iar IȘJ va sprijini demersurile AEC în beneficiul elevilor constănțeni, precum acordarea burselor școlare.” a declarat președintele Asociației Elevilor din Constanța, Constantin-Alexandru Manda.


Publicat

în

de către

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *