Asociatia Elevilor din Constanta (AEC) si-a ales noua echipa de conducere

În data de 6 iunie a.c., în cadrul ședinței Adunării generale a Asociației Elevilor din Constanța, a fost ales noul Birou de conducere, care va reprezenta și apăra drepturile și interesele elevilor din județul Constanța în mandatul iunie 2015 – iunie 2016. Noul Birou de conducere al Asociației Elevilor din Constanța este format din:

  • Constantin-Alexandru Manda – președinte, elev în clasa a IX-a în cadrul Liceului Teoretic “Lucian Blaga”;
  • Oana-Mihaela Berbec – vicepreședinte, elevă în clasa a XI-a în cadrul Liceului cu Program Sportiv “Nicolae Rotaru”;
  • Geanina-Maria Bostan – vicepreședinte, elevă în clasa a IX-a în  cadrul Liceului Teoretic “George Călinescu”;
  • Andrei Mușat-Hristodorescu – vicepreședinte, elev în clasa a X-a în cadrul Liceului Teoretic “Decebal”.

În cursul săptămânii următoare va avea loc o conferință de presă, în cadrul căreia fosta echipă de conducere a Asociației își va prezenta bilanțul, iar noua echipă va prezenta obiectivele pentru mandatul 2015-2016. De asemenea, în perioada 11-13 iunie vor avea loc o serie de evenimente aniversare prilejuite de aniversarea a 2 ani de la înființarea AEC.

“Vreau să le mulțumesc colegilor din vechea echipă de conducere, în special lui Andrei-Eduard Burghelia, alături de care, timp de un an de zile, am reprezentat elevii din județul Constanța. Urmează un mandat dificil, dar sunt sigur că împreună îl vom duce la bun sfârșit, reușind să reprezentăm în mod real elevii din județul Constanța, așa cum am făcut-o până în prezent. Principalele obiective pentru acest mandat sunt acordarea de burse școlare pentru elevii din municipiul Constanța, decontarea integrală a navetei elevilor navetiști și obținerea de manuale gratuite pentru elevii din clasele a XI-a și a XII-a” a declarat noul președinte al Asociației Elevilor din Constanța, Constantin-Alexandru Manda.


Publicat

în

de către

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *