Redescopera Craciunul!

afis redescopera craciunulAsociaţia Tinerilor pentru România a demarat campania „Redescoperă Crăciunul“, prin care 103 copii din satul Galiţa vor avea haine, jucării şi alimente de Sărbători. În liceele din Constanţa vor fi amplasate centre prin care elevii pot dona haine, jucării şi alimente neperisabile pentru cei 103 copii din satul Galiţa. Un grup format din elevi de la Seminarul Teologic Liceal Ortodox din Constanţa şi voluntari ai Asociaţia Tinerilor pentru România vor colinda pe la personalităţi ale oraşului, insituţii de presă şi instituţii publice.

La această iniţiativă s-au alăturat Asociaţia Elevilor din Constanţa, Inspectoratul Judeţean Constanţa și Consiliul Judeţean al Elevilor.

Este important să fim alături de cei nevoiaşi în această perioadă. Asociaţia Elevilor din Constanţa susţine orice demers prin care elevii şi copiii au de beneficiat”, a declarat Alexandru Bajdechi, preşedintele Asociaţiei Elevilor din Constanţa.

Mă simt minunat de fiecare dată când se apropie Crăciunul şi îmi doresc din tot sufletul ca toţi copiii şi tinerii să simtă magia lui. Vrem să le aducem o bucurie acelor minunaţi copii şi îi invităm pe toţi să se alăture demersului iniţiat de ATPR. Daca este luna cadourilor şi a sărbătorilor, atunci ar trebui să fim şi mai buni şi să oferim şi celor în situaţii mai precare un zâmbet! Îi invit pe toţi să Redescopere Craciunul!”, a declarat Cristian Tănase, preşedintele Asociaţiei Tinerilor pentru România.


Publicat

în

de către

Etichete:

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *